Evo kako TO žene NE žele: Ove seks poze su najgore i ne pružaju nikakvo zadovoljstvo

Seksualnim ludorijama i avanturama nikad kraja

  • 17

Seks treba da bude zabavan i uzbudljiv, ali postoje neki momenti kada nije baš toliko prijatan za ženu ili muškarca zbog poza koje se u tom momentu praktikuju.

Možda se vašem partneru neke poze baš dopadaju, dok vi sa druge strane baš i niste fan akrobacija. Svaka žena ima neku pozu koja joj ubija ili smanjuje želju za seksom i uživanje u njemu. Nekoliko žena otkrilo je koje su to poze koje najviše mrze u seksu i zašto.

Obrnuta kaubojka

"Naša vagina nije ni napravljena da ide u tom pravcu". Foto: Pixabay.com

- Ova poza je loša iz nebrojeno mnogo razloga. Ne znam odakle prosto da počnem. Naša vagina nije čak ni napravljena da ide u tom smeru. Neki muškarci su očekivali da se u toj pozi posvetim i njihovim testisima, kao da već nemam dovoljno posla, ispričala je Gaia.

Kaubojka

- To je jako dosadna poza! Ništa nema tu za mene, a u potpunosti me iscrpljuje. Kako da doživim orgazam kada sam mrtva umorna i znojim se sve vreme. Mom partneru je stalo do toga da ja budem zadovoljna pa retko kad praktikujemo ovu pozu, ispričala je Dafne.

Lotus

- Nije ona ni tako loša i nekako je intimna. Ono što najviše mrzim kod nje je to što ne mogu da dobijem mnogo od ove poze i osećam da jedva mogu da se pomeram. Plus, moj partner bi da se ljubimo sve vreme, što ja ne mogu. Kako da se tako fokusiram na sebe, razočarana je u ovu pozu Moli.

Misionarska poza

Misionarska poza je mnogima dosadna i ne pruža dovoljno zadovoljstva. Foto: Profimedia.com

- Nisam neki fan jer imam utisak da ću biti spljeskana. Ne znam. Možda su momci sa kojima sam bial bili previše slabi u gornjem delu tela. Uvek se osećam kao da ne mogu da dišem i nije to za mene, ispričala je Šejla.


Kašika

- Svaki put kada se nađem u ovoj pozi sa dečkom imam utisak kao da imamo po 80 godina. A to mi nije seksi. Ovu pozu treba da upražnjavamo kada se venčamo i kada budemo imali petoro dece o kojima ćemo brinuti. Nekako je to za lenje. Mi smo mladi i puni života, pa onda je bolje da praktikujemo dogi pozu, rekla je Meri.

Stajanje

- Ja ne volim poze u seksu u kojima nisam ja ta koja leži na leđima. Osećam se čudno u suprotnom i ne znam gde treba da idu moje ruke i noge i ne mogu da se fokusiram na to što zaista osećam. Kad god mi neko predloži ovu pozu ja je ljubazno odbijem i predložim nešto drugo, otkrila je Bjanka.

69

- Čudna je ova poza, a samim tim i neprijatna. U pozi 69 nemoguće je da se koncentrišete na obe stvari i na primanje i na pružanje zadovoljstva, ispričala je Oliva.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    25. oktobar 2018 | 21:58

    Koja glupost, ovo i jesu najbolje poze uz male izmene. Na primer kaubojka, može devojka i da se odigne pa je momčina uhvati dobro za guzu i opali rafal odozdo od 2 minuta, nema teorije da joj ne prija.

  • Rio

    25. oktobar 2018 | 08:23

    Brate ova nista ne voli...

  • Sarkazam?!?

    25. oktobar 2018 | 06:23

    Znaci najbolje je ni nemati seks

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA