Evo zašto je tuširanje udvoje toliko seksi!

Mnogi parovi iz sopstvenog iskustva mogu da vam potvrde da je upravo zajedničko tuširanje ono što može da osveži vaš seksualni odnos. Dovoljno je da zamislite: vaša voljena osoba prekrivena samo kapljicama vode

  • 21

Tuširanje ne mora da vam bude samo higijenska obaveza. Postoje i ljudi koji posvećuju više vremena negovanju svog tela čistom vodom. Ipak, najlepše tuširanje je ono sa partnerom. Osim što je najromantičnije, ono je i garancija za uspeh vašeg odnosa.

Nepopravljivi ste romantik? Evo zašto je to dobro za vas

Evo koje su najbolje POZE za SEKS pod TUŠEM!

Posle ove erotske tuš-masaže vaša draga će imati SAVRŠENE grudi!

Neki parovi to već odavno znaju iz sopstvenog iskustva, ali za one koji ne znaju treba napomenuti da istraživanja pokazuju da je i dalje veći broj onih parova koji se ne tuširaju zajedno.

Nije neophodno da to radite baš stalno, ali ovo su razlozi zbog kojih će vam zajedničko tuširanje biti itekako dobar potez.

Foto-ilustracija: Profimedia.rs Foto-ilustracija: Profimedia.rs

Zabavno je

Budite realni, tuširanje baš i nije aktivnost kojoj se radujete, pogotovo ako pitate muškarce. Ali ako to radite zajedno, biće vam mnogo, mnogo zabavnije.


Zbližiće vas

Parovi koji se tuširaju zajedno ostaju zajedno. Zajedničko tuširanje je neverovatno intimno, a ako ga uvrstite u svoj raspored nekoliko puta nedeljno, vaša veza će definitivno da bude puno bogatija.

Foto-ilustracija: Foter/Lotus Carroll Foto-ilustracija: Foter/Lotus Carroll

Seksi je

Ako ste oboje nagi, onda je normalno da je tuširanje naj-seksi varijanta. Samo pazite da se ne okliznete.

Korisno je za podizanje samopouzdanja

Muškarci nemaju toliko problema sa samopouzdanjem kad je u pitanju njihovo telo, ali žene su ipak malo osetljivije. Zajedničko tuširanje će vam pomoći da se osećate prijatno u svom telu, pa će i seks samim tim da bude duplo bolji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    7. maj 2016 | 21:45

    U nasoj tus kabini jedva mogu ja da stanam, nemam gde ja da se okrenem a ni zenu gde da stavim. Vecini u novim stanovima ovakva kupatila. Da se nelazemo

  • Ana

    7. maj 2016 | 22:22

    Lepo je tuširanje udvoje, ja sam sa bivšim to radila, a i opet bih. ☺

  • Dragana

    7. maj 2016 | 23:18

    Vrlo retko se tusiramo zajedno...al osecaj je divan....naga tela...pripijena jedno uz drugo...kapi tople vode se slivaju po nama...ma to je nesto prelepo ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA