PITAJTE GA ŠTA JE U HOROSKOPU I ZNAĆETE KAKAV JE U SEKSU: Evo ko svrši za tri minuta, a ko može satima

Saznajte ko je od muškaraca mlakonja, a ko pastuv, barem kad su zvezde u pitanju

  • 2

Kad su akrobacije u krevetu u pitanju, nije svejedno u kom horoskopskom znaku je neki muškarac rođen. Neki su u seksu izdržljiviji, nekima je važna predigra, dok postoje i oni kojima su emocije na prvom mestu. Saznajte ko je kakav i šta voli, pa odaberite momka prema vlastitom senzibilitetu.

www.astrousluge.com

Ovan

Muškarci Ovnovi vole dominaciju, a seks je za njih ulov. Oni se ne boje eksperimenata, ali važna im je predigra. Za Ovna je mentalna usklađenost veoma važna, baš kao i nežni dodiri i ljubljenje.

Bik

“Bikonje” su seksualno vrlo privlačni, vole predigru a kada se opuste nema granica za njih. Seks je Bikovima jedna od važnijih stvari u životu i doživljavaju ga kao oslobođenje od stresa i svakodnevice. Dodirnite im vrat i odlepiće.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Blizanci

Blizance uzbuđuju erotski razgovori, kao i brzinski seks. Vole eksperimentisanje više od svega i krevet im dodje kao hemijska laboratorija.

Rak

Seks je odraz emocija za Rakove. Teški su za otpočinjanje veza, ali kada se najzad povežu sa nekim postaju vrlo strasni i predani. Veoma su senzualni i pružaju mnogo partnerima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Lav

Seks sa Lavom je divlji i iznad svega zabavan. Ipak, vole da dominiraju a uzbuđuju ih predigra, strast, zavođenje i laskanje. Biće puni entuzijazma a ponekad i malo sebični.

Devica

Device su perfekcionisti, kako u životu tako i seksu. Nežni su i osetljivi ljubavnici ali i vrlo stidljivi. Važna im je sreća partnera, više nego svoja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vaga

Muške Vage obožavaju zavođenje, a u potrazi za partnerom su vrlo kritične. Deluju povučeno, ali kada se opuste seks je odličan.

Škorpija

Škorpija je najseksualniji znak. Baš uvek su spremni za akciju i nežnost. Ako nekog vole seks će biti najbolji na svetu, ali ako mrze neće se dobro završiti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Strelac

Strelci ne povezuju seks sa emocijama. Puno zabave i neobavezne igre su garantovani ali ne i dublje povezivanje. Dobro je što ne upadaju u rutinu i vrlo su vatreni znakovi.

Jarac

Jarčevi su stabilni, odani i strasni ljubavnici. Lako se uzbuđuju i pored toga što deluju hladno i nezainteresovano.

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Vodolija

Vodolijama je seks veoma povezan sa emocijama i razumom. Ako ih intelektualno zabavite postaće prave opasnice. Za njih seks nije samo zabava već i razmena razmišljanja sa partnerom.

Ribe

Ribe su vrlo kreativni ljubavnici, a posebno ih raduje kada usreće partnera. Slobodno im dodirnite stopala.

Astrolog: Marko Voronjin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kafedžija

    8. jun 2016 | 11:35

    I tu smo šampioni, ako dobro isčitah!

  • Tantor

    8. jun 2016 | 21:48

    Pitajte ga sta je u horoskopu i opet cete ispasti gluperde jer zene moraju da se opeku da bi znale da ringla pece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA