Seksi igre kojima niko ne može da odoli

Ukoliko želite da začinit svoj seksualni život i započnete igre u krevetu na nešto drugačiji način, evo pravog rešenja za vas

  • 25

Ukoliko vam je dosadilo da seks uvek započinjete na isti način i želite malo da promenite stvari, vreme je da se upustite u seksi igrice. Reč je o pojedinim idejama koje su vrlo jednostavne, ali koje će na vašeg partnera ili partnerku delovati tako da neće moći da vam odole. A uostalom, neće se samo oni dobro zabaviti, već je napaljenost i strast zagarantovana za oboje.

Bacite kockicu

Za svaki broj na kockici odredite po jedan zadatak. Jedinica neka bude poljubac u vrat, dvojka masaža, trojka ljubljenje bradavica...A potom je samo bacite i neka igra počne!

Striptiz

Svaki muškarac sanja o tome da mu devojka jednog dana pripredi ovaj seksi prizor. Međutim, ni mnoge žene ne bi imale ništa protiv. Stoga, budite smeli, sednite svog partnera na kauč, uključite neke seksi taktove i lagano počnite da skidate odeću sa sebe u ritmu muzike. Oboje ćete se napaliti za tili čas.

Seksi hrana

Ideja je sledeća. Treba da zavežete svom partneru ili partnerki oči i da je hranite malim slatkim zalogajima. Čokolada bi mogla dobro da vam posluži ili neko osvežavajuće voće. Delite zalogaje, ljubite partnera po celom telu, uzimajući komadiće hrane sa stomaka, grudi, vrata. Osetićete neverovatan naboj i strast.

Kartanje

Sve što vam je potrebno je špil karata i voljena osoba. Zaigrajte poker ili neku jednostavniju igru, a pravila su jasna. Ko god da je poraženi, skida po jedan komad odeće za svaku izgubljenu partiju. Uživajte.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    24. avgust 2013 | 16:18

    Ovo sa hranom mi se nije nikada svidjalo....jedino dolazi u obzir sladoled dole,pa red jezika,red sladoleda i tako u krug dok ne poludim:-))) kombinacija hladnog sladoleda i toplog jezika je ubitacna:-)

  • Niko bitan

    24. avgust 2013 | 18:55

    Ivana, kupujem kutiju korneta. Ima da se lizemo ceo dan... Ima da bude red sladoleda, red jezika... :-D nemoj da mi ne ispunis taj uzitak ;-)

  • Stojko

    24. avgust 2013 | 17:43

    Baci sisu ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA