Seksi plavuša prodaje svoju guzu na internetu: Trenutna cena je 2.800 evra i raste, evo šta će moći da joj radi srećni kupac (FOTO)

Ponuda ima svoja ograničenja, tetovaža će moći da bude maksimalne veličine devet puta devet centimetara

  • 7

Izgleda da su u pravu oni koji kažu da je danas sve na prodaju, jer kako drugačije objasniti da je devojka sa Novog Zelanda stavila svoju guzu na internet aukciju!

>>> Evropljanka (18) prodaje NEVINOST za MILION evra, hoće da upiše Oksford i da iznenadi RODITELJE (FOTO)

Tačnije, na sajtu koji se bavi aukcijskim prodajama postavila je oglas u kojem potencijalnom kupcu omogućava da na njenoj zadnjici istetovira bilo šta!

Bejli Prajs iz Velingtona je bizarnu odluku objasnila željom da od zarade vrati dugove, ali priznaje da novac nije jedini motiv.

- Ja sam prilično divlja devojka, zbog toga ljudi koja me poznaju neće biti previše iznenađeni što sam pobedniku aukcije ponudila da bilo šta tetovira na mojoj guzi - kaže Bejli.

Ova 20-godišnjakinja je na sajtu "Trade Me" postavile dve slike svoje gole zadnjice na kojoj će biti istetovirano šta god pobednik aukcije bude odlučio.

Foto: trademe.co.nz/bailey1996 Foto: trademe.co.nz/bailey1996

- Jasno je da će tetovaža ostati zauvek, tako da će to biti nečija doživotna reklama. Pogoto je dobra okolnost za pobednika to što ja svoju guzu često pokazujem u javnosti - prizanje Bejli.

Foto: Facebook/Bailey Eden Foto: Facebook/Bailey Eden

Doduše, ponuda ima svoja ograničenja, tetovaža će moći da bude maksimalne veličine devet puta devet centimetara. Ukoliko pobednik bude ko živi u Velingtonu ili u njegovoj blizini, moći će lično da prisustvuje tetoviranju.

Na njenom Facebook profilu može se videti da je Bejli veliki ljubitelj tetovaža.

- Mama je odavno odustala da se protivi mojim tetovažama, a i sigurno će biti srećna što neću tražiti da mi pozajmi novac - rekla je Bejli koja je obećal ada će deset odsto od zarade pokloniti u dobrotvorne svrhe.

Printskrin: trademe.co.nz Printskrin: trademe.co.nz

Ako ste i vi zainteresovani bolje bi bilo da požurite sa ponudom, jer se aukcija zavšava 14. decembra, a u ovom trenutku najviša ponuda iznosi 2930 dolara (2800evra).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA