UZBUDLJIVE VESTI ZA DAME: Stigao je najmoćniji vibrator svih vremena! (VIDEO)

Šta vi kao žena očekujete od seks igračke? Jesu li vam dosadile jednostavne, predvidive “mašine” koje pritom zastrašuju vaše partnere? E, pa sada se pojavio vibrator pravljen baš po vašoj meri!

  • 2

Upoznajte “Crescendo”, prvu personalizovanu seks-igračku na svetu, čiji oblik se prilagođava jedinstvenoj formi vašeg tela.

VIBRATOR ZA ŠTREBERKE: Dok vi čitate erotski roman, on odrađuje posao! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je vibrator sa šest diskretnih motora koji usmeravaju vibracije prema vašem raspoloženju i pokretima, bilo da želite nežno, lagano i senzualno zadovoljstvo ili ste više raspoloženi za snažni eksplozivni orgazam “na brzaka”.

Ove četiri stvari svaka iskusna cica ima pored kreveta. A vi?

S obzirom na to da je povezan s vašim android uređajem, pomoću specijalne aplikacije možete da birate među stotnima suptilnih varijanti vibracija i pritiska, prilagođenih baš svakom vašem raspoloženju.

DILDO-URNA: Ovo je najbolesnija seks-igračka na svetu! (FOTO)

Njegov neobični, ultra-savitljivi dizajn omogućava vam da ga u svakom trenutku usmerite na prave tačke kako biste stimulacijom postigli savršen ugođaj.

(Telegraf.rs / MysteryVibe)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA