≫ 

Žene imaju intenzivnije i jače orgazme ako im je ovo čulo pojačano

Čulo mirisa ima veoma veliku ulogu u seksu

  • 2

Kako biste lakše doživele orgazme trebate da se prepustite čarima mirisa tela svog partnera, a istraživanja pokazuju da žene koje imaju bolje čulo mirisa imaju bolji seks.

Ljudi koji redovno jedu ovu namirnicu imaju više seksa od ostalih

One su sposobnije da bolje namirišu sve te seksi mirise kao što su miris vagine, seprme i znoja. Istraživanje je obuhvatilo 70 ispitanika, od toga 42 žene i 28 muškarca koji su svi bili mladi i zdravi. Njima su oči vile vezane, a onda je procenjivana njihova sposobnost da namirišu i identifikuju neke mirise sa mirišljavih štapića.

Žene imaju bolji seks ako intenzivnije osećaju seksi mirise Printskrin: Youtube/claytoncubitt

Ispitanici su odgovarali na pitanja o njihovoj seksualnosti, seksualnim navikama, iskustvom i sposobnostima. Žene sa boljim čulom mirisa imaju bolji seks i više orgazama. Istraživači veruju da miris seksa ima veliki uticaj na naše iskustvo seksa. Izvesni mirisi mogu da izazovu vlažnost vagine kod žena i opuštenost kroz hormone, pa je s toga i postizanje hormona lakše.

Istraživanje je obuhvatilo mali uzorak, pa nemojte da paničite ako je vaše čulo mirisa malo slabije. Ako uživate u seksu onda u tome nema ništa loše.

Prepustite se mirisima za bolji orgazam Foto: Pixabay.com

Ukoliko ste primetile da se vaši orgazmi razlikuju i da su nekada eksplozivniji i jači, a nekad ne, obratite pažnju da li se prepuštate uživanju u mirisima pored toga što uživate telom. Posvetite neko vreme ispitivanju mirisa tela vašeg partnera.


Nemojte da brinete ako se tokom seksa mnogo znojite. Prema rečima naučnika, feromoni koji se luče iz vaših telesnih tečnosti pomoći će vam da postignete bolji orgazam i da i vi i partner više uživate u seksu.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Judge Hershey

    8. jun 2018 | 13:42

    Zasto vise ne komemtarisu interesantni ljudi? Hajde pokrenite se, zanimljvo je nekada bilo čitati

  • karla x

    8. jun 2018 | 16:36

    Primetila sam da posle sexa ako i dalje osecam miris partnera obicno je to jer je bio dobar sex i proradila je hemija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA