Dečko Marije Šarapove ukazivao pomoć skupljačici loptica! (VIDEO)

Grigor Dimitrov je priskočio u pomoć devojčici koja skuplja loptice, kojoj se slošilo zbog velike vrućine koja vlada u Majamiju

  • 1

Pisali smo prošle nedelje o vrućinama koje su bile u Kaliforniji tokom Mastersa u Indijan Velsu, a sada kada su se teniseri i teniserke preselili na Floridu ponovo muku muče sa istim problemom. Međutim, izgleda da nisu ni oni jedini, već da to smeta i ostalima koji moraju da prisustvuju teniskim mečevima.

Udar vrućine u Majamiju na svojoj koži najviče je osetila jedan devojčica koja je skupljala loptice na meču između Grigora Dimitrova i Keija Nišikorija, koja bi se umalo onesvestila da joj bugarski teniser nije pritrčao u pomoć.

Svi koji su posmatrali ovaj meč na tribinama ogromnim aplauzom su pozdravili gest dečka Marije Šarapove, koji je na kraju završio učešće na turniru jer je poražen od Japanca sa 2:0.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    24. mart 2014 | 11:18

    Pa nije ovaj dečko baš toliko nepoznat da u naslovu bude dečko Marije Šarapove,može da se pohvali da je dobio i Đokovića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA