Da nisu malo preterali? Grobari i Delije istog dana prozivali FSS! (FOTO)

Navijači dva najveća srpska kluba iskoristili su utakmice svojih timova kako bi po ko zna koji put poslali poruke na adrese čelnih ljudi u srpskoj kući fudbala

  • 6

Taman se malo stišala situacija u odnosima između klubova koji su članovi Jelen Superlige i Fudbalskog saveza Srbije, odnosno, predsednika te organizacije Tomislava Karadžića, posle sednice skupštine održane prošle nedelje, a već je krenulo sa novim prozivkama. Ovoga puta to su učinili navijači Crvene zvezde i Partizana.

I jedni i drugi su istog dana na utakmicama njihovih timova okačili transparente kojima se aludira na srpsku fudbalsku organizaciju i njene čelnike, čime su nastavili da iskazuju svoje mišljenje o njima.

Prvo su Delije u Novom Sadu na meču protiv Donjeg Srema poslale svoju poruku, a, iako nije naznačeno kome je upućena, pretpostavljamo na osnovu svega što se dešavalo na relaciji klub sa Marakane i njegovi navijači - prvi čovek FSS-a, na koga se odnosila i verovatno kao njihov komentar na njegov ostanak na toj funkciji.

U prilog tome govori i činjenica da se sa tribina Karađorđa čulo ''Tole odlazi'' u momentu kada se transparent pojavio na istoku.

Nešto kasnije tog dana su i Grobari na utakmici sa Slobodom iz Užica poslali svoje upozorenje Fudbalskom savezu Srbije, jasno poručivši rukovodiocima ove organizacije šta ne smeju da rade.

Dakle, posle svega očigledno se situacija u srpskom fudbalu i dalje ne smiruje, a obzirom na iskustvo iz prethodnih godina teško i da će se smiriti.

Barem ne dok obe strane ne budu dobile to što hoće, a to će se teško dogoditi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    25. mart 2014 | 01:28

    Haha komsije odjednom uvidjaju neregularnost lige u kojoj se nista nije promenilo godinama. Jel ovaj transparent treba da predstavlja poruku toletu da sredi jos jednu titulu? Ako je ne sredi, hocete li i dalje vrteti barjak sa njegovim likom i pevati "tole ostani"?

  • Србин

    24. mart 2014 | 19:22

    ODLAZI TOLE!!!

  • OVA

    24. mart 2014 | 19:44

    Tole šta čekaš, samo bog te može skloniti. Ili si i njemu rekao eto idem pa si svratio u pakao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA