Januzaj bira između Kosova i Turske!

Ispred mladog fudbalera Junajteda bilo je šest opcija kada je u pitanju reprezentativni fudbal, a kako prenose turski mediji njegov izbor se sveo na dva nacionalna tima

  • 0

Pozivajući se na oca Adnana Januzaja, turski mediji prenose da se talentovani fudbaler Mančester junajteda dvoumi se da li da igra za njihov nacionalni tim ili reprezentaciju takozvane republike Kosovo i da su to jedine selekcije u čijem dresu je zainteresovan da nastupa.

Pre nekoliko dana selektor reprezentacije Turske Fatih Terim je priznao da će on i čelnici njihovog saveza pokušati da ubede ofanzivnog vezistu "crvenih đavola" da pristane da zaigra za selekciju zemlje na tri mora.

Mladi igrač šampiona Engleske ima nekoliko opcija da bira za koju će reprezentaciju igrati, jer je rođen u Briselu, roditelji su mu poreklom sa Kosova, koje je sastavni deo Srbije, Albanac je po nacionalnosti, a još kao dete je došao u Englesku. Turska je još jedan novi izbor za njega.

Jedno je za sada sigurno, a to je da njegovo igranje za srpsku selekciju je najmanje verovatno, što je nedavno potvrdio i Tomislav Karadžić, dok sve ostale reprezentacije mogu da se nadaju da će izabrati njih. Belgijanci su nedavno rekli i da on očekuje poziv od njihovog trenera kako bi igrao na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Podsetimo, Januzaj nije igrao za Kosovo pre dvadesetak dana u prvoj međunarodnoj utakmici koju je ta reprezentacija igrala u istoriji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA