Prvi put u istoriji Premijer lige Siti favorit protiv Junajteda na Old Trafordu!

Kvota na pobedu Građana iznosi 2.20, dok je za nerešeno i pobedu Junajteda identična - 3.30 * Aktuelni šampion će u sredu igrati bez Vidića i Van Persija što je svakako bio dodatni podstrek za bukmejkere da promovišu favorita

  • 5

I kladionice su okrenule leđa Mančester junajtedu. U sredu od 20:45 minuta epicentar engleskog fudbala biće na ''Old Trafordu'' gde Junajted dočekuje gradskog rivala Mančester Siti i prvi put od nastanka Premijer lige nije favorit kod kuće.

Prema kvotama koje dolaze sa Ostrva na pobedu Sitija kvota je 2.20, dok je za pobedu Junajteda ''velikih'' 3.30 koliko je i na nerešen rezultat. Tome svakako doprinose loši rezultati ''crvenih đavola'', pogotovo kod kuće, ali i činjenica da su Građani poslednja dva duela slavili kod komšija.

U aprilu prethodne godine Siti je slavio rezultatom 2:1, dok je sezonu pre toga (oktobar 2011) deklasirao Đavole sa neverovatnih 6:1. Siti je i u prvom meču ove sezone na ''Etihadu'' slavio rezultatom 4:1 što je svakako doprinelo da ih kladionice proglase za favorite.

Kada se na to doda da će derbi zbog povreda i kartona propustiti Vidić, Van Persi, Smoling i Valensija jasan je ovakav potez bukmejkera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA