ETO OSUO PALJBU PO PEPU: Podsećao sam ga da nije bio veliki igrač!

Fudbaler Čelsija istakao je da je često pitao tadašnjeg trenera Barselone da li je normalan što mu daje lekcije kako da igra na poziciji napadača

  • 2

Poznato je da je Pep Gvardiola, dok je bio na klupi Barselone, imao loš odnos sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali izgleda da ništa bolji nije bio ni sa Samjuelom Etoom.

Kamerunac koji igra u dresu Čelsija prisetio se svojih dana u katalonskom klubu.

- Gvardiola je imao nesreću da me pusti da igram protiv Čivasa. Za 20 minuta sam postigao dva gola. Davao mi je lekcije kako da napadam, a on je bio vezni igrač. Jednom sam mu rekao: "Ti nisi normalan, zaista". Nije imao hrabrosti da mi kaže stvari u lice, morao sam da ga podsećam da nije bio veliki igrač - govorio je Eto bez dlake na jeziku.

- Rekao sam mu:"Ja sam Samjuel Eto, ja sam taj koji te čini pobednikom. Mnogo sam učinio za klub - izjavio je napadač Čelsija.

Kamerunac je otkrio da je Gvardiola, sada trener minhenskog Bajerna, razlog zašto nije ostao u Barseloni, koju je napustio na leto 2009. godine i prešao u Inter, a suprotnom smeru otišao je Zlatan Ibrahimović.

- Posle polufinala Lige šampiona 2010. godine, pružio mi je ruku samo zbog kamera, u tunelu me nije ni pozdravio. Ćavi mi je govorio da su hteli da ostanem, ali da treba da pričam sa Pepom. Na to sam rekao: "Nikad, ako me on ne poštuje, ne poštujem ni ja njega" - zaključio je Samjuel Eto.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    25. mart 2014 | 12:15

    Da se zna ko je stariji...

  • LoL

    25. mart 2014 | 21:39

    Sva sreca pa je Murinjo bio veliki igrac, pa sada ima ko da ga uci. Nekada mi je Eto bio ok, ali po izjavama vidim da ga novac unistava. Takodje se secam kad je rekao da bi pre prodavao semenke nego da igra u Celsiju, pa eto ga, sve za pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA