Čirlidersice Šarlota seksi fotkama zapalile Instagram (FOTO)

Nestašne i divlje, čirlidersice Šarlota su trenutno popularnije od košarkaša i uprava kluba je s razlogom zabrinuta da publika samo zbog njih dolazi

  • 1

Iako njihov tim ne igra najbolju košarku u NBA ligi, čirlidersice Šarlot Bobketsa su svakako u vrhu barem što se njihove branše tiče.

Nedavna ideja da na Instagramu otvore profil i pokušaju da prikažu fanovima šta se dešava iza scene pokazala se i te kako uspešnom, jer su postale prava senzacija.

Ove lepotice se trude da iz dana u dan obaveštavaju svoje pratioce o tome kako protiče njihov trening, šta su radile u datom momentu, a sve to je naravno ovekovečeno provokativnim fotografijama.

Osim toga što objavljuju kako vežbaju, čirlidersice Šarlota nađu slobodnog vemena i za ličnu prezentaciju, a na tribinama se sve više i više mogu videti majice sa logom njihove grupe.

Klub se zabrinuo da publika u dvoranu dolazi upravo zbog devojaka, a ne košarkaša, međutim, kako ove ribe izgledaju nije ni čudo ukoliko je košarka u drugom planu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radasin od Babusnicu

    29. mart 2014 | 20:23

    Veoma volim kosarku ali navijacice sabijaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA