Ovako će izgledati Partizanova i Zvezdina hala! (FOTO)

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ministarstva omladine i sporta predstavljen je projekat nove trenažne dvorane večitih rivala

  • 8

Ministarstvo omladine i sporta na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici predstavilo je projekat nove trenažne košarkaške dvorane za večite rivale, čija će izgradnja početi sredinom leta.

Dvorana koju će koristiti košarkaši Partizana i Crvene zvezde biće izgrađena na prostoru iza hale Pionir, zahvaljujući naporima Vlade Srbije i Grada Beograda.

Izgradnju finansira Vlada Republike Srbije, odnosno ministarstvo omladine i sporta, a grad Beograd obezbeđuje zemlju i infrastrukturne priključke.

Privremeni organ grada Beograda juče je usvojio odluku kojom je data saglasnost na zaključak Vlade Republike Srbije o pribavljanju nepokretnosti - objekta sportske dvorane u javnu svojinu putem zajedničke izgradnje sa gradom Beogradom.

Na ovaj način rešen je spor između grada Beograda i Republike Srbije u vezi sa susvojinom nad novom sportskom dvoranom. Zbog ovog spora izgradnja sportske dvorane, najavljena pre nekoliko godina, još uvek nije ni počela.

MOS u budžetu za 2014. godinu kao i planom za 2015. i 2016. godinu obezbedilo je sredstva za izgradnju sportske dvorane, a grad Beograd je obezbedio zemljište, platio naknadu za gradsko građevinsko zemljište, obezbedio infrastrukturno opremanje parcela na kojoj će biti izgrađena sportska dvorana, kao i potrebne dozvole da izgradnja počne.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stars

    26. mart 2014 | 13:53

    Dajte nekim stranim arhitektama da odrade kad ovi nasi vec ne znaju i nemaju maste. Ja nista ruznije nisam video

  • Goran87

    26. mart 2014 | 14:14

    Mogla je i lepsi dizajn da ima od obicne kocke...

  • Pera

    26. mart 2014 | 14:22

    Zar nije ta hala obecana Partizanu posle final foura? Koja Zvezda ce tu da igra Nova zvezda, Prava zvezda ili Mozda Ćokijev FMP?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA