VUJOŠEVIĆ: Plašim se da će se sledeće godine košarka igrati samo u Zvezdi!

- Ako se ovako nastavi plašim se da će se sledeće godini košarka igrati samo u jednom klubu. Nije dobro ako se pomaže Zvezda, a paralelno ruši Partizan, da bi se opravdalo ulaganje u Zvezdu - između ostalog je rekao Vujošević

  • 35

Košarkaše Partizana očekuje utakmica protiv Lokomotive Kuban u Krasnodaru u okviru 12. kola TOP 16 faze Evrolige.

Ruska ekipa je apsolutni favorit u ovoj utakmici, a crno-beli će pokušati da naprave izenanđenje i time se revanširaju Lokomotivi za poraz u Beogradu. Eventualni trijumf bi srpskom šampionu osim osvete doneo i opstanak u borbi za plasman u TOP 8. Duško Vujošević svestan je kakva utakmica očekuje njegovu ekipu.

- Ekipa Lokomotive je napadačka, popunjena na svim pozicijama, koja je sa velikim ambicijama ušla u Evroligu. Sponzori su im Železnice Rusije, nemaju limite kada je budžet u pitanju, napravili su dobar tim i čeka nas protivnik koji je zainteresovan za plasman među najboljih osam. Više bi nam odgovaralo da u Rusiju putujemo čarter letom, a ne ovako da pozajmljujemo pare i idemo redovnim linijama - izjavio je Vujošević, a potom se osvrnuo na stvari koje nisu striktno vezane za meč sa Lokomotivom:

- Ako se ovako nastavi plašim se da će se sledeće godini košarka igrati samo u jednom klubu. Nije dobro ako se pomaže Zvezda, a paralelno ruši Partizan, da bi se opravdalo ulaganje u Zvezdu - rekao je Vujošević i konstatovao da ne zna koliko je novca potrebno crno-belima za sledeću sezonu, ali da država mora da čuva institucije kao što je Partizan koje su ugrožene.

- Vučić je pomogao da dobijemo sponzorstvo od Telekoma i NIS-a i obećao je da će pronaći još 400.000 evra, ali dobili smo samo pola. Poremetilo ga je što naši navijači skandiraju protiv njega. Ne mogu da utičem šta će oni da pevaju, ali nismo u Severnoj Koreji, pa da ga svi vole. Mislim da Partizanu kao prvaku države koji prezentuje Srbiju na dostojanstven način pripadaju sponzori - izjavio je trener crno-belih.

- Otkada je Todorić doveo sveštenika nemam problema sa povredama - u šaljivom tonu je završioVujošević.

Utakmica između Lokomotive Kuban i Partizana igra se u petak od 17 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    26. mart 2014 | 18:33

    Dokle vise bre, da li su ovi grobari toliko glupi i nasedaju na ove price koje njihov trener bez rominga plasira svaki dan, okani se vise zvezde, da li treba nacrtati partnerski sporazum izmedju zvezde i fmp-a da bi shvatili. Vecina dugova su reprogramirani i zvezda ima rok od 5god da vrati, neki su otpisani neki vraceni. A partizan je od grada beograda dobio vise sto je i zasluzio po rezultatima za proslu sezonu. A 12god je dobijao pomoc od drzave i tada nisu ni pominjali zvezdu, i niko im nista nije rekao a sada kada je i zvezda jaka njima ne odgovara pa dosta je bilo. Zasto vujosevic ne kaze kolika je njegova plata, plata kinzija, lovernja... To mozete proveriti na sajtu EL ako hoce da pomogne klubu sto se ne odrekne plate, nego kmeci svaki dan. Sta mislite da igraci u partizanu idu za dzabe. Zali se da drzava pomaze zvezdi a ko mu obezbedio sponzora za ovu i sl god, koliko se ja secam to je bio vucic. Zato tisina i spremite se da budete drugi neku godinu.

  • Praslin

    26. mart 2014 | 14:44

    Da nije tužno, bilo bi smešno. Ovo se može nazvati teminalnom fazom mržnje prema Crvenoj zvezdi. Njegove izjave nisu više za komentarisanje, već za dijagnozu.

  • Milan

    26. mart 2014 | 17:49

    U Hrvatsku da Vas sponzorišu oni koji vas i izmislili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA