Da li je puklo između Partizana i Kinzija?

S obzirom na izjave trenera Partizana, izgleda da se bliži rastanak između Tarensa Kinzija i srpskog šampiona

  • 25

Tarens Kinzi možda je odigrao svoje za Partizan. Amerikanac u redovima crno-belih trebalo bi u sredu da otputuje u Ameriku, a veliko je pitanje da li će se vraćati iz domovine u Beograd.

Kinzi već dugo vuče povredu zgloba, zbog koje je propustio dosta utakmica ove sezone, uključujući i poslednje dve protiv Makabija i Budućnosti, a prema izjavama Duška Vujoševića izgleda da odnos između njega i sjajnog beka nije baš najbolji.

Prvo je na konferenciji pred meč u Podgorici, trener srpskog šampiona rekao da Kinzi putuje u Ameriku i da ga ne interesuje u koji grad, a da je njihov razdor dostigao kulminaciju pokazao je odgovor Vujoševića na pitanje da li je Kinzi otputovao u Ameriku:

- Ne znam. Fokusiran sam samo na igrače rekao koji su na treninzima - izjavio je na konferencijie pred utakmicu sa Lokomotivom.

Prema nekim informacijama glavni razlog zbog kojeg su njihovi odnosi zahladneli jeste to što Vujošević misli da Kinzi može da igra, jer tako kažu srpski doktori, ali Amerikananc želi da potraži i mišljenje stručnjaka iz svoje domovine, jer mu otok na zglobu nije splasnuo već duže vreme.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    26. mart 2014 | 16:14

    PARTIZAN ŠAMPION -državni prvak i prvak ABA lige

  • grobar do koske

    26. mart 2014 | 15:43

    Na muci se poznaju junaci...kada je tesko Shilb... Partizan-MIT ili cudo !!!

  • nex

    26. mart 2014 | 14:58

    nema para, nema igre...pa otkud mu hrabrost da ne igra za casove ljubavi ? i ne zna da ceni cesmovacu i kikiriki ? hihihihihi, kakav raspad u jsd-u, milina za videti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA