Čović otkrio Partizanove cifre: Vujošević siluje državu! I nek prestane da laže

Predsednik Zvezde sazvao vanrednu konferenciju na kojoj priča o budžetima Partizana i Zvezde, lažima i mržnji Duška Vujoševića

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika speedy
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gile

    28. mart 2014 | 16:44

    Alo PARTIZAN danas igra EL top16 fazu a ni jedan clanak!!! Niste pod covicevim pritiskom!!!!!!!

  • Pedro

    28. mart 2014 | 15:41

    Bolje kaži koliko je gledalaca bilo u Areni.

  • Consular

    28. mart 2014 | 12:04

    Razumem razloge Vujoševićevih laži I obmana, ipak sakupljanje umetnina je zahtevan hobi, ali orkestrirano papagajisanje njegovih ljubitelja polako se pretvara potpuno trolovanje koje preti da uguši svaki portal u ovoj zemlji I ozbiljnu raspravu učini nemogućom. Ponavljane laži I insinuacije zahtevaju argumentovani odgovor I zato molim moderaciju da odobre ovaj komentar. 1.Zvezda NIJE privatan klub. Ona je SPORTSKO UDRUŽENJE kao I KKP uostalom. Sportsko udruženje je oblik udruživanja predviđen Zakonom o sportu koji u svemu odgovara udruženju građana. Sportsko udruženje je udruženje određenih lica a ne udruženje kapitala. Nad udruženjem građana ne postoji niti može postojati svojina. 2. Čović NIJE vlasnik KKCZ. Sportska udruženja nemaju vlasnike već samo članove. 3. KKCZ NIJE ugašena. Nalazi se u UPPR-u (unapred pripremljen plan reorganizacije) do 2016. godine koga su PRIHVATILI većina njenih poverilaca kako bi dobili barem nešto od dugova. Ukoliko KKCZ do okoncanja UPPR ne ispuni nešto od dogovorenog, ide u STEČAJ, odnosno gašenje. 4. Brend KKCZ NIJE nestao. Pravno je PRENESEN putem franšizinga na FMP, koji je postao nosilac franšize KKCZ sa svom njenom istorijom, grbom, trofejima... 5. KKP je ove sezone dobio preko 2 MILIONA evra samo od države, daleko vise od KKCZT. KKP je odigrao 11 utakmica u Areni koja svaka donosi zaradu od oko 100 000 evra. KKP NIKADA nije otvorio knjige niti pokazao ijedan validan papir za svoje tvrdnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA