Ovo su Zvezdine nove čirlidersice! Sada sigurno žalite što niste bili u Areni! (FOTO) (VIDEO)

Posle fenomenalne plesne grupe Fluid girls, crveno - beli angažovali nove čirlidersice koje su takođe pokazale svoje igračko umeće i ostavile bez daha navijače u Areni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ICA CZV
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mikisa

    28. mart 2014 | 21:22

    nista bez tangica

  • Ilic

    28. mart 2014 | 13:43

    @Strasni Nisi realan zbog toga sto najbolje 4 ekipe evrokupa mogu da pariraju 90% timovima evrolige, tako da je ovo veliki uspeh. Svaka ekipa koja ispadne iz evrolige ide u evrokup i jel zbog toga sto nije jako takmicenje kao evroliga ne trebamo da pruzimo maksimum? I kad izdominiramo nadje se neko da nam to ospori. Pusti Murinja koliko ja znam Celzi je prosle godine osvojio ligu evrope..uglavnom ovaj mec je bio spektakl za pamcenje i bolje da citamo to nego kako se zove dete koje place u zagrljaju bogdanovica

  • Strasni

    28. mart 2014 | 10:19

    Brate smorili ste vise, ne omalovazavam Zvezdin uspeh, svaka cast, i treba da igraju tako, jesam Grobar , ali scaka cast, ali mislim da novinari i mediji sad bas previse isticu ovo, jos malo pa ce govoriti sta je ko od navijaca obukao, pa sva je grickao na tribini, pa ovo pa ono. Ok kazem svaka cast samo napred, ali kad je partizan bio na f4 evrolige, ni upola mendiji nisu objavljivali. Sta me briga za te navijacice, sve postene devojke u lakat, kao i sve druge, tako da smarate vise , ipak je Evrokup evrokup, a Evroliga nesto mnogo iznad. Kao u fudbalu sto u ligi sampiona samo za ulazak dobija vise para nego osvajac evrokupa, tako je razlika i ovoga . Kao sto je Murinjo rekao to takmicenje(evrokup uefa kup) treba ukinuti jer ozbiljni klubovi to ne igraju, jer nema nikakve zarade , tako je i u kosarci. Voleo bi da naprave uspeh , ustvari i ovo jw uspeh svaka cast, ali budimo realni previse mediji daju paznju ovome. Samo realno gledano, a sad nek mi zvezdasi lupaju negatine ali ja sam samo realan i oni to znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA