Drame režirao Juventusovu dramu

Kjevo odoleo u Torinu i sada "stara dama" nije u prednosti u odnosu na Milan, bez obzira na meč manje

  • 0

Juventus posle večerašnjeg kiksa više ništa ne drži u svojim rukama. Kjevo je u Torinu ostao neporažen, izborili su 1:1 i sada Juventus kasni za Milanom tri boda, uz utakmicu manje.

Čini se da je "stara dama" potrošila sreću na prošlonedeljnom derbiju u Milanu. Ako ih je tadašnjih 1:1 zadovoljilo, onda se to definitivno ne može reći za identičan rezultat večeras protiv Kjeva kod kuće. Činilo se da će ipak na mišiće uspeti da upišu nova tri boda i ostanu gospodari situacije.

Poveli su golom Paola de Ćeljea u 16. minutu. Levi bek postigao je gol glavom iako se čini da je bio u ofsajd poziciji. Pokušavali su "juventini" do kraja da dupliraju prednost i reše sve dileme, ali su u 76. minutu kažnjeni za promašaje i ziherašku igru. Drame je preciznim udarcem levom nogom prevario Bufona i poravnao rezultat. Ni 20 minuta nije bilo dovoljno "crno-belima" da povrate prednost, te sada zavise od Milana.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA