Gigs, Bekam i klasa '92 hteli da kupe Junajted za tri milijarde dolara?

U dogovoru sa kraljevskom porodicom iz Katara ''Fergijeve bebe'', prema navodima britanskih medija, hteli da preuzmu klub u kojem su stekli svetsku slavu

  • 0

Informacija je prvo počela da kruži na forumima, da bi vrlo brzo dobila svoje mesto u engleskim medijima, ali su čelnici Mančester junajteda odbacili tvrdnje da su Dejvid Bekam, Rajan Gigs, Niki Bat, Pol Skols i braća Fil i Geri Nevil hteli da kupe klub od porodice Glejzer za tri milijarde dolara.

Prema navodima britanskih medija, fudbaleri iz generacije 1992. godine, koji su nedugo zatim prozvani ''Fergijeve bebe'', pregovarali su sa jednom kraljevsko porodicom iz Katara koja bi investirala novac, dok bi oni preuzeli rukovođenje kluba.

Junajted je vrlo brzo reagovao i odbacio tvrdnje gde su istakli da porodica Glejzer nema nameru da ode iz kluba. Međutim, ''Fergijeve bebe'', ali bez Bekama su nedugo posle toga kupili klub iz ''beton'' lige Engleske pod nazivom Salford, koji se nalazi nedaleko od Mančestera.

- Želimo da iskoristimo naše fudbalsko znanje kako bi pomogli Salfordu. Svi smo uzbuđeni što smo načinili prvi korak i preuzeli neki klub - istakli su Gigs i kompanija.

Uzimajući u obzir da je klasa '92 polako ušla u te vode, nije isključeno da će jednog dana preuzeti Junajted koji je posrnuo ove sezone gde su oborili skoro sve negativne rekorde kluba. A, koliko su ovi momci kao fudbaleri dali Junajtedu, njihov dolazak na čelo kluba mogao bi da znači i novu blistavu eru engleskog giganta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA