SELEKTOR NIGERIJE: Dauda mora da me pozove ukoliko želi da ide na SP!

Selektor ''super orlova'' Stefen Keši istakao da on lično ne poznaje napadača Zvezde i da bi Dauda trebalo sam da se javi i kontaktira Savez

  • 1

Posle sve češćih špekulacija da li je napadač Crvene zvezde Abiola Dauda potencijal da nastupa za reprezentaciju Nigerije, koja će igrati na SP u Brazilu, oglasio se i selektor ''super orlova'' Stefen Keši.

Bivši reprezentativac, a sada selektor nacionalnog tima Nigerije, istakao je da dauda mora da odluči za koga će igrati - Nigeriju ili Švedsku, čiji pasoš takođe poseduje.

- Ukoliko želi da igra za Švedsku, neka igra, ako je to što on želi. Ne poznajem Abiolu Daudu. On mora da zna da li želi da igra za Nigeriju. Trebalo bi da kontaktira Savez ili mene. Uvek tragamo za novim i svežim igračima koji bi mogli da se pridruže reprezentaciji, tako da pratimo sve nigerijske fudbalere širom Evrope - rekao je Keši tamošnjim medijima.

Podsetimo, menadžer nigerijskog napadača sa švedskim pasošem nedavno je istakao da je njegov klijent zaslužio da igra na SP, jer je član jednog od najvećih klubova Crvene zvezde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA