STOJANOVIĆ: Nisam video da mi je Dauda odmahivao rukom!

Trener crveno-belih bio vidno zadovoljan posle ''petarde'' protiv Voždovca i napomenuo da nije video navodno gestikuliranje Nigerijca, koji je bio nezadovoljan što je izmenjen

  • 1

Lakše nego što se očekivalo fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac rezultatom 5:1 i tako barem na 24 časa otišli na plus četiri u odnosu na Partizan.

Trener crveno-belih Slaviša Stojanović, očekivano, bio je zadovoljan prikazanom igrom svojih momaka.

- Odigrali smo jednu dobru utakmicu, imali smo dosta šansi i na svu sreću dali smo golove. Nisam zadovoljan zbog olako primljenog gola. Ne smemo to dopustiti bez obzira kakava je rezultat.

Hvala igračima što su ispoštovali dogovor iz svlačionice - rekao je Stojanović koji se osvrnuo na navodnu gestikulaciju Daude, ali i neuvođenje Kasalice u igru:

- Nisam video gestikuliranje Daude, ali ću popričati s njim ukoliko jeste. Što se tiče Kasalice tako sam odlučio i to je moja stvar. Nekoliko igrača je tražilo izmene, ali sam čekao do zadnjeg trenutka.

S druge strane trener Voždovca Zoran Milinković snuždenog lica se pojavio na konferenciji za medije.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Mi nismo večeras bili na nivou iz prethodnih pet kola što je glavni razlog poraza. Ne bih tražio alibi, ali dan pre utakmice smo ostali bez Mihajlova koji je ključni igrač u odbrani.

- Kada su mi lekari saopštili da neće igrati odmah se čitav koncept promenio što se videlo večeras. Naravno ne želim da umanjim pobedu Zvezde. Jednostavno, dođe takva noć. Ponavljam, Zvezda je bila bolja i zasluženo su pobedili - rekao je Milinković koji je kratko objasnio neigranje Milovanovića:

- Ne bih o Milovanoviću, unutrašnja stvar kluba. Nije tačno da je odbio da igra kako se na društvenim mrežama pominjalo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA