OVO NI OD MURINJA NE BISTE OČEKIVALI: Tražio mu*a od svojih igrača (FOTO)

Ljut zbog poraza svog tima na gostovanju Kristal Palasu trener londonskih "plavaca" kao odgovor na pitanje novinara šta želi od svojih igrača, na papiru je napisao samo jednu reč - mu*a

  • 4

Fudbaleri Čelsija poraženi su od Kristal Palasa posle 26 godina u Premijer ligi čime su znatno umanjili šanse za šampionsku titulu iako do kraja prvenstva ima još šest kola.

Trener londonskih "plavaca" Žoze Murinjo, poznat kao kralj pres konferencija, besan zbog poraza još jednom je izveo tačku pred predstavnicima "sedme sile".

Na pitanje novinara koji kvalitet želi da vidi u igri Čelsija sledeće sezone, Specijalni je odbio da odgovori već je kratko napisao na papiru samo jednu reč - mu*a!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petarBG

    30. mart 2014 | 11:47

    Hahahaha stvarno legenda!!!

  • 4k4Dex

    30. mart 2014 | 10:44

    Trazi mu.. a on prvi non stop kukumace i place. Da prihvati poraz ne ume a kad pobedi mnogo je jak. Pa gde su tu mi.. Zoze?

  • Aca Rom

    30. mart 2014 | 13:10

    Zasto ljudi misle da je ovaj lik najbolji trener na svetu? Za mene je on prosek, kao i vecina njegovih kolega. Sto ne dodje u Partizan ili u klub tog ranga, pa da sa takvim igracima napravi nesto u evropskim takmicenjima. Cini mi se da bi svako od nas mogao sa klubovima koje je on vodio u poslednjih 10 godina da postigne iste, a mozda i bolje rezultate!!! Veliko postovanje za sezonu 2002-03 kada je uzeo Ligu Sampiona za Portom, sve posle toga je samo dobar marketing!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA