Mihajlović namerno isključen i to iz neverovatnog razloga! (VIDEO)

Sujeverje je očigledno veliki deo trenerskog znanja kod bivšeg srpskog selektora

  • 1

Siniša Mihajlović neće po dobrom pamtiti susret između njegove Sampdorije i Fiorentine, kluba na čijoj je klupi sedeo pre nekoliko sezona. Bivši srpski selektor je isključen od strane glavnog sudije zato što je žestoko prigovarao četvrtom arbitru i unosio mu se u lice.

Nakon utakmice trener Sampe je imao pomalo duhovit komentar na dobijanje crvenog kartona i to što će u sledećem meču protiv Lacija morati da posmatra duel sa tribina "Olimpika".

- Možda sam to uradio namerno. Protestvovao sam, a faul je bio za nas. U pitanju je čisto sujeverje, a ovakva situacija mi se već jednom dogodila, a sve je na kraju ispalo dobro po moj tim. Kada sam vodio Kataniju takođe sam bio isključen i pauzirao na utakmici protiv Lacija - rekao je Mihajlović i dodao zašto misli da je njegovo isključenje dobra stvar.

- Tada nam se posrećilo, ja sam bio na tribinama u Rimu, a moj tadašnji tim je trijumfovao. Možda bude isto tako sledeće nedelje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA