Ovo je pravi Fergijev naslednik! (VIDEO)

Ne samo zato što je sin legendarnog škotskog stručnjaka, već i zato što je za razliku od Mojesa ove sezone pokazao kako se dolazi do trofeja

  • 1

Legendarni trener Mančester junajteda Aleks Ferguson je kako su mnogi pisali prošlog leta odabrao Dejvida Mojesa za svog naslednika na klupi "crvenih đavola", a svi znamo kakve rezultate ostvaruje ovaj tim ove sezone, međutim, postoji jedan drugi menadžer u Engleskoj koji se s pravom može smatrati naslednikom velikog Fergija. To je njegov sin Daren.

Razlog za to što smo ga proglasili pravim nasledniko čuvenog škotskog stručnjaka nije samo taj što su u srodstvu, već i zato što je za razliku od Dejvida Mojesa, Daren pokazao kako se dolazi do finala i osvajaju trofeji. Jeste aktuelni trener tima sa "Old Traforda" osvojio na startu sezone Komjuniti šild, ali o tom trofeju je odlučivao jedan meč.

Sa druge strane sadašnji menadžer Piterbora je doveo svoj tim do finala "Džonstouns Pejnt Kupa" gde je u nedelju trijumfovao nad Česterfildom 3:1 u finalu i osvojio pehar.

Naravno, Ferguson senior je bio na tribinama "Vemblija" i posmatrao uspeh svog sina koji je pokazao pokazao da ima očev pelcer za osvajanje trofeja, a ne bi čudilo da ga uskoro vidimo i kao menadžera u nekom klubu iz najjačeg engleskog takmičenja, naročito ako bude uspeo da vrati Piterboro u Čempionšip na kraju ove sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA