Majami po starom, Peković falio Minesoti, Baksi za istoriju!

Majami je ostao neporažen u duelima sa Torontom otkako za tim sa Folride igra "Velika trojka" - Vejd, Boš i Džejms. Milvoki igra svoju za sada drugu najgoru sezonu u istoriji franšize, koja vrlo lako može postati i najgora

  • 0

Novih deset utakmica odigrano je u NBA ligi u toku noći između ponedeljka i utorka. Šampion Majami je i bez pomoći dvojice startera savladao Toronto 93:83, dok je Milvoki zabeležio svoj jubilarni 60. poraz ove sezone. Minesoti su nedostajali poeni i minuti Nikole Pekovića protiv Klipersa što se odrazilo i na konačan rezultat.

Hit lišen Vejda, Batijea i Hamiltona uspeo je da trijumfuje nad Reptorsima koji su ostali jedini tim koji nije uspeo da savlada aktuelnog šampiona otkako je počela da igra takozvana velika trojka - Vejd, Džejms i Boš. Lebron je i ovog puta bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 32 poena, ali je bio najbolji u svom timu i u svim ostalim segmentima. Tako je imao najviše skokova - sedam i najviše asistencija - osam.

Baksi su svojim jubilarnim 60. porazom ove sezone potvrdili činjenicu da za sada igraju svoju drugu najgoru sezonu u istoriji ove franšize, a može da se desi da ova godina bude i najgora. Ništa ne polazi "jelenima" ove godine za rukom, a čak je i nejaki Detroit uspeo da ih savlada 116:111. Uz izostanak zbog povrede Ersana Iljasove, kao i odluke trenera da nei igra O Dežj Mejo nije ni čudo što su "klipovi" trijumfovali.

Brendon Najt i Ramon Sešns pokušali su da sami nadoknade izostanak gore pomenutog dvojca ali nisu uspeli. Ni njihovih 25, odnosno, 20 poena nije moglo da se suprotstavi ove noći sjajnom trojcu Pistonsa - Smit, Monro i Dženings koji je zajedno postigao 74 poena. Miroslav Raduljica nije bio na parketu u dvorani u Detroitu odlukom trenera.

Fantastični LA Klipersi ove godine zabeležili su novu pobedu i to protiv Minesote, koja je u neku ruku bila oslabljena, jer je Nikola Peković proveo tek nešto manje od sedam minuta na terenu, ne uspevši ni da se upiše u strelce. Sjajni Kevin Lav nije mogao sam protiv šuterski raspoložene prve petorke Klipersa.

U pobedničkom timu ponajbolji su bili Kolison sa 28 i Pol sa 22 poena, ali nikako ne bi trebalo zaboraviti neverovatnih 24 skoka DeAndre Džordana, dok je kod "vukova" jedino lav bio na svom nivou sa 20 koševa i 13 uhvaćenih lopti.

NBA, rezultati.

Vašington - Šarlot 94:100

San Antonio - Indijana 103:77

Filadelfija - Atlanta 95:103

Milvoki - Detroit 111:116

Toronto - Majami 83:93

Boston - Čikago 80:94

LA Klipers - Minesota 114:104

Sakramento - Nju Orleans 102:97

Memfis - Denver 94:92

Njujork - Juta 92:83

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA