POTPREDSEDNIK PARTIZANA: Ništa od novog stadiona!

Gostujući u jednoj emisiji Mile Jovičić je saopštio koliki je budžet crno-belih koji je prema njegovom mišljenju prevelik i koji bi trebalo redukovati

  • 9

Jedan od potpredsednika fudbalskog kluba Partizan, Mile Jovičić je gostujući u jednoj emisiji na SOS kanalu izjavio da je budžet crno-belih u ovom trenutku dosta veliki i da bi trebalo da se u dogledno vreme smanji i racionalizuje, kao i da je o tome pričao i sa predsednikom Draganom Đurićem.

- Naš budžet se kreće od 13 do 15 miliona evra što je dosta velika cifra. On bi se treba smanjiti, ali procesom u kome niko to ne bi osetio na svojim leđima. Razovarao sam o tome i sa predsednikom Draganom Đurićem, a bilo je reči i da se određenom broju ljudi ponudi otkaz. Međutim, on je odbio to i rekao da su plate i ovako male i da se ostavimo toga - kazao je Jovičić i dodao da bi ipak trebalo nekako racionalizovati troškove.

- Razgpvaramo o svim stvarima u klubu i činjenica je da s obzirom na uslove u kojima se nalazimo, trošimo mnogo. Pokušaćemo to da nekako racionalizujemo, a opet da ne umanjimo svoje ambicije.

Jedan od trojice potpredsednika kluba iz Humske je dodao i da ne postoji mogućnost da partizan u doglednoj budućnosti dobije novi stadion.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    1. april 2014 | 11:37

    Uzecemo pecurkanu,ionako su prezaduzeni i ceka ih katanac,a da ih sprecimo u daljem brukanju npr.poraza od Sloge iz Petrovca na Mlavi... Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Milos Jankovic

    1. april 2014 | 09:19

    Mi smo za vas gance institucija

  • Srbija BG

    1. april 2014 | 10:35

    Sto ne objaviste da je u istoj emisiji izjavio da je Partizan za prethodnih 7 godina ukupno od drzave dobio manje od milion evra?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA