Krneta i Vesić na izlaznim vratima iz Zvezde!

Dvojica fudbalera koji su nekoliko puta bili blizu napuštanja Ljutice Bogdana odbili su da produže ugovore sa klubom i u junu će potražiti novu sredinu

  • 3

Defanzivac Crvene zvezde Jovan Krneta i treći golman Miloš Vesić će po svemu sudeći u junu napustiti Marakanu i potražiti sreću u novoj fudbalskoj sredini.

Jesenas standardni štoper Krneta već više od mesec dana trenira odvojeno od prvog tima, a teško da će uspeti da se vrati u vidokrug Slaviše Stojanovića koji svoje poverenje ukazuje uglavnom Pavićeviću i Kelharu.

Serija povreda uoči starta prolećnog dela sezone definitivno je čini se zatvorila vrata takmičarske ekipe Krneti, koji je već nekoliko puta bio na izlaznim vratima crveno-belih, ali sada je izgleda sam odlučio da napusti klub po isteku ugovora za šest meseci. On je odbio i ponudu da produži ugovor, a kako piše Sport prepreke nisu bile finansijske prirode, već i pre svega njegov status.

Pored 23-godišnjeg centralnog beka i golman Miloš Vesić je odlučio da ne nastavlja saradnju sa Zvezdom. On je izgubio mesto drugog čuvara mreže otkako je talentovani omladinac Rajković stigao na Marakanu, tako da je i on odlučio da potraži ekipu u kojoj će imati priliku da standardno brani.

Pomenimo, na kraju da Luka Milunović takođe i dalje trenira odvojeno od ekipe zbog problema sa upravom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA