PARTIZANOV ŠKUNTELAR: Volim da gledam Vujoševićevu četu! Na tribinama sam od 2007! (VIDEO)

Napadač crno-belih neće imati posebnih emocija na meču sa bivšim klubom *Poštujem Vojvodinu, ali ništa više od toga. Mislim da smo mnogo bolji i da ćemo to na terenu i dokazati - rekao je Škuletić

  • 7

Fudbalere Partizana očekuje duel sa Vojvodinom u 22. kolu Jelen Superlige, a čak četvorica članova crno-belih boriće se protiv bivšeg kluba.

Osim trenera Marka Nikolića u Humsku su iz Novog Sada stigli i Vulićević, Trajković i Škuletić koji je izneo svoj meč pred meč sa Vojvodinom.

- Nemam posebnih emocija i motiva u utakmici sa Vojvodinom, već kao i pred svaku drugu. Ozbiljna su ekipa. Poštujem ih, ali ništa više od toga. Mislim da smo mnogo bolji i da ćemo to na terenu i dokazati - rekao je Škuletić i dodao da ga raduje povratak Danka Lazovića u ekipu:

- Logično je da mi je lakše kada igram sa Dankom, i meni i celoj ekipi. Očekujem još bolju igru i više golova na meču sa Vojvodinom - rekao je Škuletić.

Centarfor Partizana oduševio je navijače golovim protiv Radničkog u Kragujevcu i pre svega na meču sa Radom, kao i zbog požrtvovanosti na terenu, pa su mu dali nadimak - Škuntelar.

- Tek sad čujem da me navijači Partizana zovu tako, a isto su radili i navijači Vojvodine. Nemam problema sa tim, znam kako se zovem i prezivam - rekao je Škuletić kroz osmeh i dodao da u slobodno vreme voli da ode na košarkaške utakmice crno-belih:

- Kad god imam vremena idem na basket. To nije od juče, već sam od 2007. godine na tribinama košarkaških utakmica Partizana - zaključio je Škuletić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA