Miha spasava Inter?

Kao najveći protivkandidat Mihajloviću, ukoliko Ranijeri dobije otkaz, pominje se bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga

  • 0

Treneru Intera Klaudiju Ranijeriju drma se stolica i sve je izvesniji razlaz Argentinca i milanske ekipe. Ako je verovati pisanju italijanskih medija, glavni kandidat za preuzimanje "nero-auzura" je srpski stručnjak i igračka legenda Siniša Mihajlović.

Mihajlović je svoju igračku karijeru završio u redovima Intera 2006. godine, a zatim je dve sezone radio u stručnom štabu kao prvi asistent Roberta Manćinija.

Kao najveći protivkandidat Mihajloviću pominje se i bivši trener Crvene zvezde, sada strateg Al Nasera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata - Valter Zenga.

Inter trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli sa osvojenih 36 bodova, 18 manje od vodećeg Milana, a sudbina Ranijerija biće jasnija nakon večerašnjeg susreta, kada od 20.45 sati u Milanu gostuje Katanija.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA