Vujošević: Potrebniji mi je Miša Tumbas nego Kinzi!

- Ako Kinzi neće da igra potrebniji mi je Miša Tumbas u okolini na utakmicama - izjavio je trener Partizana

  • 31
Duško Vujošević, Miša Tumbas, Tarens Kinzi Foto: Vladimir Lukić, Marko Todorović

U petak se u Kombank Areni sastaju ekipe Partizana i Žalgirisa u okviru 13. kola TOP 16 faze Evrolige. 

Trener crno-belih, Duško Vujošević na konferenciji za štampu je rekao da očekuje da privrženost publike i u ovoj utakmici koja neće imati takmičarski značaj.

- Sutra nam dolazi Žalgiris, poslednji meč pred našom publikom je obaveza, želimo da učešće u Evroligi završimo na dostajanstven način. Protivnik je tokom sezone podizao formu i neće biti lako. Očekujem da publika pokaže privrženost klubu, ali i da dođu i vide jednog od asova evropske košarke Jasikevijučusa, kojeg možda više neće imati prilike da gledaju - rekao je Vujošević:

Srpski šampion će u ovoj utakmici biti oslabljen za Tarensa Kinzija koji je u Americi i verovatno se neće vraćati u Beograd.

- Ozbiljno je prekršena klupska disciplina. On je trebalo da dođe u sredu. Koliko je meni rečeno, njegov menadžer nam se obratio mejlom sa idejom da se vrati nedelju dana kasnije, sledeće srede, ali ne da igra, već da bude ovde na terapijama i prisustvom podrži ekipu. Činjenica je da nema priče ni o kakvoj operaciji. Dijagnoza koja je uspostavljena u SAD ista je kao i ovde. - rekao je Vujošević i dodao:

- Pošto pravi zakašnjenje postupiće se po odluci disciplinske komisije. Ozbiljno je prekršena disciplina i kodeks kluba. Nisam ja pravnik, rekao sam prilično konkretno sve što vas zanima. Iskreno, mi niismo zadovoljni, jer smo očekivali da bude u timu. Takav kakav je bio u svom najboljem periodu bi nam sigurno mnogo značio u nastavku sezone. Ali koga nema bez njega se može. Što se tiče isplata njegovih plata, u njegovom slučaju se išlo malo drugačije od ostalih, sa zakašnjenjima od maksimum 30 dana i svi rokovi su ispoštovani. Ako Kinzi neće da igra potrebniji mi je Miša Tumbas u okolini na utakmicama - rekao je Vujošević.

Iskusni stručnjak se na kraju dotakao i predstojećeg TV duela sa Nebojšom Čovićem:

- Suština mog odlaska na televiziju je borba za klub kome sam posvetio ceo život i zbog čega nemam alternativu. Ne idem tamo da zabavljam narod. To je borba za obaveštavanje javnosti - zaključio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. april 2014 | 14:09

    Ko izda p...a ! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Strah

    3. april 2014 | 14:49

    Podrska Duletu upotpunosti, i protiv onog majmuna Cokija, kriminalca i mafijasa, jer nije Kinsi bog pa da radi sta hoce, pa jwdan Pekovic je upotpunosti postovao Duleta a ne ovaj amer. Svaka mu cast za igru, tu skidam kapu, ali ovo ponasanje je nepristojno.

  • role

    3. april 2014 | 14:45

    Jedan je Misa Tumbas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA