Ibrahimović nije hteo kod Vengera na audiciju

- Sve je bilo spremno za moj transfer u Arsenal, ali je Francuz želeo da dođem prvo na probu. Međutim, Zlatan ne ide na audicije - otkrio je Ibrahimović detalje s početka svoje karijere

  • 0

U utorak će Arsenal pokušati nemoguće i probati da nadoknadi poraz od 0:4 protiv Milana iz prvog meča osmine finala Lige šampiona. Najveća prepreka će im biti raspomamljeni Zlatan Ibrahimović, koji ih je razbio u prvom meču, a u subotu je izrešetao Palermo i pokazao da je u neverovatnoj formi.

A da je Arsen Venger pre nekoliko godina postupio malo inteligentnije, možda bi Zlatan bio njegov najveći adut u utorak uveče. Šveđanin je otkrio da je bio na korak od transfera iz Malmea u Arsenal, ali da je sve pokvario Venger.

- Sve je bilo spremno za moj transfer u Arsenal. Čak mi je Venger dao crveno-beli dres Arsenala sa brojem devet da se fotografišem sa njim i bio sam presrećan. Arsenal je tada bio fantatsičan tim i bio sam oduševljen na samu pomisao da ću postati deo njega. Ali, kada je trebalo da pošalje konkretnu ponudu, Venger je zaćutao. Čekao sam i čekao, ali ništa se nije dešavalo. I onda me je pozvao i rekao da želi da me testira i da dođem na probu!? Nisam mogao da verujem! Naravno da sam odbio tu mogućnost. Zlatan ne ide na audicije! - otkrio je Ibrahimović detalje iz prošlosti.

Ibrahimović je i tada pokazao da nije "običan" fudbaler, jer bi u tom trenutku malo igrača odbilo probu u Arsenalu.

- Možda zvuči čudno, ali ja sam i tada znao koliko vredim i imao sam veru u sebe. Ako Venger nije bio ozbiljan, bilo je ljudi koji jesu. Znao sam me pored Arsenala žele Ajaks i Roma i nisam se nimalo sekirao. Rekao sam "ne" Arsenalu i potpisao za Ajaks. Ispostavilo se da sam napravio perfektan potez. Znam da i danas mladi igrači sanjaju o probi kod Vengera, ali ja sam imao drugačije rezone. Mislim da nisam pogrešio - poručio je kontorverzni švedski napadač.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA