Kasiljas preti šamaranjem igraču Barselone!

Zbog toga što je nagazio Pepea na nedavnom El Klasiku igraču Barselone Serhiju Busketsu zapretio je golman "kraljevskog" kluba

  • 3

Golman Real Madrida Iker Kasiljas ljut je na kolegu iz reprezentacije Španije Serhija Busketsa zbog toga što je nagazgazio njegovog saigrača Pepea dok je ležao na nedavnom El Klasiku.

Kapiten "kraljevskog" kluba izjavio je da će vezisti Barselone zbog tog nesportskog poteza lupiti šamar prvom prilikom kad ga bude video.

- Slika govori više od reči. Pepe ima punu podršku celog tima. Neću da ulazim u detalje. Buskets se, po mom mišljenju, poneo nekulturno. Kada ga budem video, lupiću mu šamar - poručio je kapiten madridskog Reala.

- Dijego Lopez zaslužuje podršku, počeo je takmičenje i treba da ga završi - osvrnuo se Kasiljas i na svoj trenutni status rezervnog golmana kluba.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fulsa

    5. april 2014 | 18:24

    I treba ga osamarit,ma glavom ga zapucaj

  • Boks

    6. april 2014 | 00:18

    Pa onda bi Pepe a trebali objesiti..ne razumijem. Kad ovaj gazi onda je to u redu, a kad njemu neko vrati istom mjerom onda je to nekulturno

  • Maradona berlin

    6. april 2014 | 07:09

    Pepe je Govno , treba ga streljati... On nije za fudbal!!! Vratio mu buskets jer je messija zgazio pre par godina! Pepe je bezobrazan i ro zasluzuje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA