ŠTAPOVE ZAMENILI KUTLAČAMA: Srpski hokejaši spremili ručak stručnom štabu i saigračima! (FOTO)

Njih šestorica podeljeni u tri grupe spremali su predjelo, glavno jelo i dezert za ostale članove nacionalnog tima Srbije

  • 0

Atmosfera u reprezentaciji Srbije u hokeju na uoči Svetskog prvenstva II divizije je odlična poslednjih dana priprema pred početak takmičenja, a pokazatelj je i to što je nekolicina reprezentivaca u petak uz pomoć šefa kuhinje restorana "Talir" koji se nalazi ledenoj hali "Pionir" pripremila ručak za saigrače i članove stručnog štaba.

Golman Luković i Lazarević su pripremali predjelo, Ogrizović i Babić glavno jelo, dok su za dezert bili zaduženi Brkušanin i Filipović.

- Jako je zanimljivo spremati za toliko ljudi uz kulinarskog stručnjaka. Drago mi je da smo videli kako se spremaju neka jela koja smo imali prilike da probamo kao što je peper stek - rekao je jedan od kuvara Filipović, a on i njegove reprezentativne kolege su sa pažnjom upijale svaki savet koji su dobijali od šefa kuhinje.

Planetarna smotra počinje 9. aprila kada će selekcija Srbije odmeriti snage sa Belgijom u Pioniru.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA