Murinjo kaznio Azara zbog žene i otvorenog koketiranja sa PSŽ-om!

Belgijski reprezentativac je ove nedelje u nekoliko navrata otvoreno slao signale čelnicima francuskog kluba da krenu u realizaciju njegovog transfera, pri tome koristeći i svoju suprugu, barem tako deluju njegovi postupci

  • 2

Eden Azar je podigao dosta prašine ove nedelje na Ostrvu, ali i u Evropi, naročito posle njegovih izjava posle prvog meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena. Poznato je da bi "sveci" vrlo rado videli sjajnog belgijskog fudbalera u svojim redovima, a tokom zime su čak pokušali i da ga angažuju. Sada se i krilni igrač Čelsija oglasio po tom pitanju.

Azar je prvo u sredu nakon meča davao izjavu obučen u dres pariskog tima, a zatim je u ekskluzivnom intervjuu za "Kanal +" još više dodao ulje na vatru rekavši da ukoliko njegova žena bude rekla da želi u Pariz, da će ozbiljno razmisliti o povratku u Francusku.

Da li su ovo bili signali upućeni bogatim vlasnicima PSŽ-a da krenu po njega, ne znamo, ali ono što znamo je da se ovo izgleda nije baš svidelo Žozeu Murinju koji ga je zato izostavio iz startne postave u duelu protiv Stouka i poslao od prvog minuta na teren Mohameda Salaha.

Portugalac je ovime još jednom pokazao da baš ne voli nezadovoljne igrače i verovatno poručio Azaru da se više koncentriše na igru, a manje na stvari oko terena. Treba pomenuti i to da je Salah bio strelac na meču protiv Stouka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    6. april 2014 | 06:30

    Zenin papucar

  • vinci

    6. april 2014 | 01:42

    Izostavio ga je zato sto igraju opet u utorak sa psg - om a on ima je najbitniji igrac. Da ga odmori, i ta bla bla oko transfera postaju vise dosadna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA