Vojvodina direktno skrojila tabelu JSL, a može da odluči i šampiona! (VIDEO)

Novosađani su na mečevima protiv Partizana ove sezone osvojili četiri boda, dok su aktuelnom prvaku prepustili samo jedan *Protiv Zvezde na Marakani Vojvodina je primila gol u nadoknadi vremena, dok su u Humskoj crno-belima otikunuli dva u poslednjim trenucima meča *Ukoliko šampion ne bude poznat do poslednjeg kola Vojvodina će se i u tom slučaju pitati, jer dočekuje Zvezdu

  • 6

Fudbaleri Vojvodine se možda ne bore za titulu, ali bi na kraju mogli da odluče šampiona Srbije, jer su trenutno ekipa koja je direktno skrojila aktuelnu tabelu Jelen Super lige.

Možda reč ''direktno'' zvuči malo prenapumpano, ali ako pogledamo njihove susrete sa večitima dolazimo do zaključka da su Novosađani u nadoknadi vremena uticali na četiri boda viška za Crvenu zvezdu.

Evo i kako. U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata Voša je poražena na 'Marakani'' rezultatom 2:1, a pobedonosni gol Dragana Mrđe postignut je u nadoknadi vremena. Četiri meseca kasnije novosadska ''Stara dama'' je upravo u nadoknadi vremena odnela bod iz Humske golom Milinkovića-Savića iz penala.

Da je kojim slučajem bilo drugačije, da je Voša odolela naletima Zvezde i poklekla pred Partizanom, crno-beli bi sada imali bod viška u odnosu na komšije s druge strane Topčiderskog brda, jer bi slavili sa 1:0, dok bi Zvezda tada igrala 1:1.

Takođe Novosađani su u prvom delu šampionata pobedili crno-bele sa 2:1 na Karađorđu i to pod vođstvom sadašnjeg trenera Partizana Marka Nikolića, pa je u međusobnim okršajima ove godine Vojvodina osvojila četiri boda, a ekipa iz Humske samo jedan!

Drugi ovosezonski meč sa Zvezdom Vojvodina će odigrati u poslednjem kolu do kada bi već moglo da bude rešeno pitanje fudbalskog šampiona Srbije, a ukoliko prvak ne bude poznat, ekipa iz Novog Sada imaće direktnu ulogu da odlučuje o tituli!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari SM

    6. april 2014 | 14:14

    Da vidimo oce se cigani buniti majku vam jebem

  • Franc

    6. april 2014 | 12:52

    Na tom drugom ce kao i svake godine, prepustiti bodove zvezdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA