TOLE VUKADINOVIĆU: Ne brinem da li ću ostati četiri dana, četiri meseca ili do kraja mandata u FSS!

Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije odgovorio je sad već bivšem članu Izvršnog odbora ove organizacije na prozivke uz obrazloženje zašto su promene započete upravo od Vukadinovića

  • 5

Posle oštre reakcije na smenu sada već bivšeg člana Izvršnog i stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, Dragoljuba Vukadinovića stigao je odgovor i od predsednika FSS Tomislava Karadžića koji je mirno prihvatio ovakvu izjavu dojučerašnjeg saradnika.

Karadžić je u izjavi izjavi za Kurir objasnio da se ne opterećuje da će u Savezu ostati do kraja mandata.

- Mnogo puta sam rekao da mene ne zabrinjava da li ću u Savezu biti četiri dana, četiri meseca ili do kraja mandata. Nisam opterećen svojim statusom već me jedino interesuje da organizacija koju vodim napreduje materijalno i kadrovski iz dana u dan. Zbog toga je i došlo do promena u Izvršnom odboru - rekao je Karadžić i objasnio zašto su promene započete od Vukadinovića:

- Već godinu dana najavljujemo rekonstrukciju IO, čak smo i na sednici najavili,ali Vukadinović nije mogao da prisustvuje zbog poslovnih obaveza. Ako ga već dugo nema na našim sednicama, ako ne dovodi sponzore, moraćemo da dovedemo ljud iz biznisa koji su raspoloženi da pomognu - rekao je Karadžić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA