ĐURIĆ: Tole Karadžić režira prvenstvo, sudiji Bogdanoviću zabraniti da gleda fudbal!

- Darko Bogdanović ne samo da ne bi više trebalo da sudi Partizanu, već nikome. Treba mu zabraniti i da gleda fudbal - rekao je predsednik Partizana

  • 40

Mnogo se prašine podiglo posle utakmice između Partizana i Vojvodine. Gosti su do jednog boda stigli u poslednjim trenucima meča iz sumnjivog jedanaesterca.

Iz tabora crno-belih su se prvo oglasili saopštenjem, a povodom ove sudijske greške oglasio se i prvi čovek crno-belih, Dragan Đurić:

- Mnogo sam ljut. Darko Bogdanović ne samo da ne bi više trebalo da sudi Partizanu, već nikome. Treba mu zabraniti i da gleda fudbal. Sva pitanja postavite Tomislavu Karadžiću, Zdravku Jokiću i Bogoljubu Stepanoviću, pa neka odgovore. Oni su stručnjaci, oni režiraju prvenstvo, zbog njih se igra fudbal - rekao je predsednik Partizana "Sportkosm žurnalu" i dodao da nema predaje u borbi za odbranu trona:

- Kakva predaja, nema predaje! Nisam siguran da će derbi odlučivati. Znam samo da ćemo odigrati dobro . Ima još puno utakmica do tada. Do kraja sednice načinićemo još jedan korak po pitanju zaštite svojih interesa. Planirali smo i sednicu Upravnog odbora  - zaključio je Đurić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • patriota

    7. april 2014 | 00:52

    ma planiraj ti kupovinu cetkice za zube,tecnog sapuna da se ne saginjes ako ti ispadne ,i kurtona ako vec mora da ga primis da bude sigurno i zdravo I da rezervisi jos koje mesto za pajtase u Zabeli

  • Valjevac

    7. april 2014 | 01:01

    A kup sto ste ukrali istoj toj Vojvodini? E muko i bogu si teska , pa vi kao prvaci ove drzave , i kao brend i sta sve govorite ste imali 78 minuta igraca vise!!!

  • ...

    7. april 2014 | 00:58

    dok se vama namestalo prvenstvo zadnjih pet godina nije bilo nikakvih problema ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA