VUČIĆ: U utorak o novcu koji Zvezda i Partizan dobijaju od države!

Predsednik Srpske napredne stranke poručio da će na Radio-televiziji Srbije "odgovoriti na nešto što nisu ni optužbe" iz TV duela između Nebojše Čovića i Duška Vujoševića

  • 26

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će sutra izneti podatke o tome koliko su Partizan i Crvena zvezda dobili novca od države.

Predsednik sportskog društva Partizan Duško Vujošević rekao je da državne firme mnogo više sponzorišu Crvenu zvezdu, dok je prvi čovek košarkaškog kluba crveno-belih Nebojša Čović izneo drugačije podatke i naveo da Vujošević iznošenjem neistina vrši pritisak na državu.

Vučić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja u vezi sa emisijom u kojoj su gostovali Duško Vujošević iz Partizana i Nebojša Čović iz Crvene zvezde i govorili o novcu koji klubovi dobijaju od države, a pominjali i Vučića, rekao da će sutra na Javnom servisu izneti podatke koliko je ko novca od države dobio.

- Sutra ću na RTS prvi put posle godinu i po dana odgovoriti na nešto što nisu ni optužbe. Meni ništa nije prebačeno - rekao je Vučić.

On je dodao i da će sutra izneti predlog kojim će, kako je naveo, 95 odsto građana biti oduševljeno, ističući da se privatizacija podrazumeva, a da će do tad biti mnogo više odgovornosti i manje trošenja državnih para.

- Tako će imati oko manje čega neko da se svađa u budućnosti - rekao je Vučić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar11070

    7. april 2014 | 16:08

    U statutu kluba CZT u clanu 1. pise Sediste kluba je: Beograd-Zeleznik, ulica Stjepana Supanca br. 15a. u clanu 5. pise da na pecatu kluba stoji KK Crvena Zvezda Telekom, Beograd, Stjepana Supanca 15a u clanu 65. pise u slucaju prestanka rada kluba, imovina kluba prenosi se na KK Radnicki FMP, Beograd Marsala Tolbuhina br. 14. Ovim je vise nego jasno gde se sliva novac, ugovori, obestecenja od igraca, trofeji. Ona druga Zvezda sa Malog Kalemegdana nigde nije ni spomenuta.

  • Goran76

    7. april 2014 | 15:31

    Prvo da fk i kk pikazu papire gde su silne pare od sponzora pogitovo prodaja igraca..

  • pitanje

    7. april 2014 | 16:11

    STA TI BRAT TRAZI U DRUSTVU COVICA?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA