Džakić završio karijeru: Imam delimično slepilo, ne mogu da nastavim dalje! (FOTO) (VIDEO)

Srpski MMA borac, Dušan Džakić morao je da prekine svoju karijeru zbog povrede koju je zadobio na poslednjoj borbi u Češkoj

  • 13

Šokantna vest za sve ljubitelje MMA. Srpski borac, Dušan Džakić morao je da prekine svoju karijeru zbog delimičnog slepila. Džakić je na poslednjem meču u Češkoj dobio par nedozvoljenih udaraca u potiljak što je izazvalo velike posledice.

On se putem Interneta obratio svim njegovim navijačima i ljubiteljima MMA u Srbiji:

- Poslednji meč koji sam imao u Českoj, protiv lokalnog favorizovanog borca, doveo je do delimičnog slepila, koje bi bilo potpuno da me fini ljudi sa Urgentnog centra nisu hitno primili i operisali. Imao sam ablaciju, neki deo oka se odvojio od drugog i gubio sam vid progresivno. Međutim, uspeli su da spasu što se spasiti može.

- Udarci koji su doveli do toga su bili nepropisni, ali tolerisani od sudije, što je uzrokovalo da ću nositi invaliditet ceo život i spremam im tužbu. Sa tim stvarima se čovek miri. Hvala svima na podršci, posetama, porukama, pozivima, obilascima. Oni među vama koji prate i vole moj sport, MMA, molim da svu svoju ljubav i pažnju sa mene usmere na moje prijatelje i podrze njihove karijere: Bakočevića, Mihajlovića, Veličkovića, Dukića, Belog, Zerijala, Milićevića, Živkovića.

- I molim da prestanete da pričate i pišete izdrži, samo napred i možeš ti to. Nisam ženetina neka. Ne mogu da se javim svima trenutno, jer je glavobolja užasna, ali cenim sve vas. Kada dobijem dete i oženim se, sigurno ću odraditi još jedan meč. Oporavka nema, to što su spasli, to je to, povreda je mehanička, nije infektivna, tako da ne može da se izleči, već samo održi ono što je spaseno. Vidimo se onda na treninzima koje ću i dalje ići da gledam, a neke i držim - rekao je u obraćanju Džakić

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA