Nikolić kreće sa čistkom iz Padinske Skele!

Trener fudbalera Partizana ističe da ćemo odgovor na pitanje kome će ubuduće biti uskraćena prilika dobiti na narednim mečevima, na osnovu sastava tima

  • 6

Da nešto škripi u partijama fudbalera Partizana na nekoliko poslednjih mečeva jasno je i treneru Marku Nikoliću, koji je u redove srpskog šampiona došao sa najvišim ambicijama.

I posle prašine oko spornog penala Vojvodine zbog kog su crno-beli sada u zaostatku od tri boda za vodećom Crvenom zvezdom, očigledno je da pojedinici u Nikolićevoj ekipi nisu opravdali poverenje trenera, pa i navijača.

Zato je vreme i za "čistku" koju je Nikolić najavio novinarima.

- Nikad nisam podatke tog tipa iznosio javno. To mora da se reši i da ostane u svlačionici. Odgovor na pitanje kome će ubuduće biti uskraćena prilika dobićete na narednim mečevima, na osnovu sastava tima. Partizan nema vremena da čeka, Partizan traži uspeh i najbolje - rekao je trener Nikolić, a prenosi "Sport".

Možda odgovor bude mogao da se nasluti već na prijateljskom meču koji u toku dana igra srpski šampion igra protiv PKB-a u Padinskoj Skeli, s početkom u 17 časova.

Naredni meč u JSL crno-beli igraju protiv Javora, u subotu 12. aprila od 16 časova u Ivanjici.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA