Njih dvojica će izazvati haos na predstojećem draftu!

Amerikanci svrstali talentovane Micića i Bogdanovića među najperspektivnije igrače sveta koji će se ove godine naći na košarkaškoj pijaci

  • 21

Među 10 najperspektivnijih košarkaša sveta u ovom momentu nalaze se čak dva srpska super talenta: košarkaši Partizana Bogdan Bogdanović i Mega Vizure Vasilije Micić!

Prema sajtu Yahoo, među igračima od kojih se mnogo očekuje na ovogodišnjem draftu, a ne dolaze sa teritorije SAD , nalaze se ovi mladi košarkaši iz naše zemlje.

Za Bogdanovića navode da ima odličan osećaj za postizanje koševa, sjajan pregled igre i sportsku hrabrost, a ističu da stilom igre podseća na Evana Furnijea, beka Denvera.

Kada je u pitanju Micić, njega porede sa Hozeom Kalderonom i predviđaju mu poziciju na kraju prve runde drafta, kao i ogroman prostor za napredak. Vasin menadžer Miško Ražnatović pre nekoliko dana potvrdio je da će ovaj igrač Mege izaći na draft.

Osim srpskih prestavnika, na ovoj listi se nalazi još dvojica igrača iz okruženja. U pitanju su Dario Šarić, krilni centar Cibone, kao i Jusuf Nurkić, centar Cedevite.

Pored njih, tu su i Dante Eksjum iz Australije, Klint Kapela i Mamadu Žaite iz Francuske, Valter Tavares sa Zelenortskih ostrva, Ondrej Balvin iz Španije, kao i Alesandro Đentile iz Italije.

NBA Draft 2014. godine na programu je 26. juna, odmah po završetku finalne serije u NBA ligi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. april 2014 | 21:29

    Od Bogdanovog transfera kupujemo fabricicu konzervi,otplacujemo zamrznuti dug kk c.z. da imamo koga da trpamo i narednih 20-30 godina,ko ce da im pomogne,ako ne mi....Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Ns

    8. april 2014 | 16:57

    Cigani,do juce ste vredjali Bogdanovica a sad sta imate da kazete? :-*

  • mare

    8. april 2014 | 17:52

    A sta je sa ULTRA-MEGA talentom Mitrovicem? ULTRA-MEGA talentom Cvetkovicem kog ste najurili iz kluba? Za njega ste pricali da je najbolji maldi igrac Evrope.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA