Vujoševiću dva meča suspenzije!

Trener crno-belih košarkaša moraće da plati i novčanu kaznu zbog dve tehničke greške koje je dobio u susretu protiv Radničkog u Kragujevcu

  • 10

Trener Partizana Duško Vujošević kažnjen je suspenzijom na dva meča od strane Košarkaške lige Srbije i neće moći da predvodi sa klupe svoj tim u naredne dve utakmice ovog takmičenja zbog pretnji i fizičkog kontakta sa sudijom Aleksandrom Glišićem tokom duela sa Radničkim u Kragujevcu.

Pored suspenzije strateg crno-belih moraće da plati i novčanu kaznu u iznosu od 34.500 dinara zbog dve tehničke greške koje je dobio, a klub je kažnjen sa još 23.000 dinara jer su njegovi navijači ubacivali papirne rolne na teren tokom meča u "Jezeru".

Kasu KSS-a popuniće i domačin i organizator ovog meča Radnički koji je kažnjen sa ukupno 92 hiljade zato što su njegovi navijači ubacivalu predmete na parket i vređali stratega beogradske ekipe.

Takođe, utvrđeno je da je sudijska trojka uradila svoj posao na ovoj utakmici u skladu sa donjom granicom prosečnosti i zato će biti suspendovana za naredno kolo domaćeg košarkaškog takmičenja.

Partizan se u naredna dva meča sastaje sa Borcem iz Čačka i Crnokosom iz Kosjerića, a tim će u tim duelima voditi Vujoševićev pomoćnik Velimir Gašić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA