Pogledajte kako fudbaler Liverpula plaši klince u osnovnoj školi! (VIDEO)

Igrači Liverpula su ponovo posle dužeg vremena glavna priča u svom gradu, a u okviru nove epizode emisije "Kop's kids" na klupskoj televiziji, napadač "crvenih" je posetio jednu osnovnu školu

  • 1

Fudbaleri Liverpula posle mnogo godina su veoma blizu osvajanja šampionske titule u Premijer ligi, a nakon nekog vremena čitav grad priča o igračima "crvenih".

Zato je jedan od od članova tandema SAS kako su ih nazvali britanski mediji jer terorišu golmane širom Ostrva, Danijel Staridž posetio jednu osnovnu školu gde se družio sa najmlađim fanovima kluba sa "Enfilda".

Čitava njegova poseta je smišljena kao iznenađenje za dečake i devojčice koji navijaju za Liverpul. Oni su pozvani u učionicu gde su ih pitali za koga navijaju, koji im je omiljeni igrač, zašto i pitali ih da imitiraju način proslave pogodaka krilnog fudbalera "redsa". Staridž je sve to slušao iz hodnika, a zatim ih je iznenađivao ulaskom u učionicu.

Pogledajte kako su pojedini reagovali kada su videli svog idola i omiljenog fudbalera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    8. april 2014 | 20:14

    Naslov niđe veze al svejedno lep gest Staridza, ovo bi i naši trebali da praktikuju da motivišu klince da se bave sportom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA