Grant: Roman je Viljaš-Boašu dao sve uslove

Trener Partizana podržava odluku o smeni Viljaša Boaša, menadžeri na Ostrvu solidarni s Portugalcem

  • 0

Trener Partizana Avram Grant, smatra da je vlasnik Čelsija Roman Abramovič ispravno postupio kad je smenio Andrea Viljaša Boaša. Izraelac je 2008. godine vodio Čelsi nakon smene Boašovog zemljaka Žosea Murinja i plavce odveo do finala Lige šampiona i drugog mesta u Premijer ligi.

- Abramovičev glavni cilj je osvajanje lige šampiona. Nije dobro za klub kakav je Čelsi da ima samo jedno finale ovog takmičenja. Roman mnogo voli fudbal i potrošio je mnogo novca na pojačanja i infrastrukturu. On treneru omogući sve uslove i traži samo da radite svoj posao - rekao je Izraelac za Bi-Bi-Si.

Grantovo mišljenje ne dele kolege s Ostrva. Menadžer Totenhema Hari Rednap nije srećan zbog otkaza koji je dobio njegov kolega.

- Šteta što je ostao bez posla, to ne želim nikome. Ali, vratiće se on, nije ovo kraj njegove karijere. Pred njim je još mnogo, mnogo godina uspešnog rada - kaže englesk istručnjak koji je najozbiljniji kandidat da na klupi "gordog albiona" nasledi Fabija Kapela.

Legendarni menadžer Mančester junajteda ser aleks Ferguson, koji je na klupi "crvenih đavola" skoro 26 godina, odavno upozorava na težak položaj trenera u savremenom fudbalu.

- Neprijatno sam iznenađen ovom vešću. Istina je da mu rezultati Čelsija nisu išli u prilog, ali medijska hajka na njega bila je dobro organizovana već neko vreme. Razočaravajuće je to zato što je on mlad menadžer. Kada ste mladi treba vam vremena, a očigledno je da u ovom poslu ne dobijate baš puno vremena. To je žalosno i nadam se da će Andre biti dobro. Onim što je uradio s Portom pokazao je da ima veliki potencijal, ali je Čelsi bio krupan zalogaj. Nadam se da će se uskoro vratiti u igru - kaže škotski stručnjak.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA