Darko Lazović od leta u Belgiji?

Tehnički direktor belgijskog kluba posmatrao je proteklih nedelja krilnog igrača crveno-belih, ali zvanične ponude za njega još uvek nema

  • 2

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović nalazi se na meti belgijskog Genka, ali uprava ovog kluba još nije poslala konkretnu ponudu za povremenog reprezentativca Srbije, niti stupila u kontakt sa čelnicima crveno-belih povodom mogućeg transfera.

Krilni napadač je bio na listi želja ovog tima i pre nego što je doživeo tešku povredu koja ga je odvojila od terena na duži period, a ovog proleća se vratio igranju za ekipu sa Marakane, a strani skauti su odmah počeli da ga prate i interesuju se za njega.

Tehnički direktor Genka, Ginter Jakob je prethodnih nedelja boravio u Srbiji i uživo posmatrao moguće pojačanje kako bi se uverio u njegove kvalitete.

Pre povrede mnogobrojni evropski timovi su bili zainteresovani za usluge brzonogog driblera, a Red Bul Salcburg je bio poslao i zvaničnu ponudu za njega u iznosu od 4,5 miliona evra, ali su je u Crvenoj zvezdi odbili.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA