KUPIO MURINJA? Treći gol Dembe u LŠ za 117 minuta (VIDEO)

Senegalac nije previše igrao ove sezone u Lš, ali je na maestralan način iskoristio svaku šansu koju mu je Portugalac pružio

  • 0

Gol koji je Senegalac Demba Ba postigao u 88. minutu meča protiv PSŽ-a doneo je Čelsiju polufinale Lige šampiona, a samom fudbaleru verovatno više vremena na terenu u budućnosti, jer je apsolutno zadužio Portugalca koji mu ove sezone nije davao previše prilika.

Međutim, ono što je dobijao, Demba je na pravi način koristio. Za svega 117 minuta i četiri odigrana meča u Evropi, postigao je tri gola. Ali, samo je na jednom bio starter i odigrao je svih 90 minuta. Bilo je to protiv Steaue u grupnoj fazi gd je bio i jedini strelac na meču (1:0).

Prethodno je protiv Bazela igrao 14 minuta, protiv Šalkea 13, što mu je bilo dovoljno za gol, i protiv PSŽ-a ''zlatna'' 24. minuta.

- Uradim ono što moram, kada god dobijem šansu. Nisam puno igrao ove sezone, ali sam veoma zadovoljan što sam dobio priliku protiv PSŽ-a. Što se tiče gola, sve se dogodilo veoma brzo. Velika sreća za sve nas - rekao je Senegalac odmah posle meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA