Navijač Pari Sen Žermena izbacio klub koji voli iz Lige šampiona!

Bio je jedini rođeni Parižanin na duelu Čelsija i PSŽ-a, on i njegova porodica oduvek su pratili i bodrili "svece", a onda se sudbina poigrala sa njim

  • 0

Čelsi je u utorak uveče pogotkom Dembe Ba tri minuta pre kraja uspeo da izbaci Pari Sen Žermen iz Lige šampiona i obezbedio svoje mesto među četiri najbolja kluba u elitnom takmičenju. Junak pobede senegalski reprezentativac još jednom je pokazao da je džoker Žozea Murinja, ali njegov pogodak još više dobija na značaju kada se sazna jedna stvar iz njegovog privatnog života.

Interesantna činjenica je da je napadač "plavaca" bio jedini rođeni Parižanin koji je nastupio na ovom susretu, a pritom je izbacio tim iz glavnog grada Francuske. Njegov gol još više dobija na težini kada se doda činjenica da Ba i njegova porodica čitavog života navijaju za PSŽ.

- Ovo je bio prvi put da sam navijao protiv PSŽ-a i zaista sam srećan što sam svojim pogotkom omogućio njihov poraz - rekao je Demba Ba posle meča u kome je izrastao u heroja.

U prilog tome da koliko vatreni navijači "svetaca" su članovi njegove porodice može se videti na fotografiji koju je upravo on okačio na svom Tviter profilu u maju prošle godine, uz koju je ostavio i komentar:

- Upravo sam shvatio koliko je moja porodica luda za PSŽ-om - napisao je Ba.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA