Mesi pretrčao tek kilometar i po više od Barsinog golmana! (VIDEO)

I statistika svedoči katastrofalnoj partiji najboljeg fudbalera Barselone protiv madridskog Atletika

  • 5

Posle šest godina, Barselona neće igrati u polufinalu Lige šampiona, jer ju je potpuno nadigrala sjajna ekipa madridskog Atletika.

Potpuno nevidljiv je bio jedan od najboljih fudbalera sveta Leo Mesi, kom je u par navrata Nejmar pokušao da napravi posao pred golom Tiboa Kurtoe, ali je sve to bila bleda slika Argentinca.

Najbolji dokaz za to je broj kilometara koju Mesi pretrčao na "Visente Kalderonu".

Svega 6.8 kilometara je pretrčao Barsin napadač, u jednoj od najvažnijih utakmica za njegovu ekipu. Nejmar je pretrčao tri kilometara više od svog para u napadu, ali će definitvno naredni podatak najviše da vas zapanji:

Pinto, Barsin golman, pretrčao je kilometar i po manje od Mesija! GOLMAN!

Koji su razlozi ovako loše Mesijeve igre zna se verovatno samo u svlačionici katalonskog kluba...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raja

    10. april 2014 | 13:30

    nije sest km, vec pet, a da si golman znao bi na koju foru.

  • ja

    10. april 2014 | 13:48

    Po meni je Injesta odigrao losije od Mesija.Bilo je previse gresaka netipicnih za Barselonu pre svega u dodavanjima.A ovo da je "Nejmar pokušao da napravi posao pred golom Tiboa Kurtoe" je smesno reci.Nejmara su najcesce proigravali a on je upropastavao jako dobre sanse.Ni Mesi nije odigrao sjajno ali je,bar po mom misljenju odigrao bolje i od Nejamara i od Injeste,s druge strane Cavi je odigrao bolje od svih njih.Mislim da nije uredu sad svu krivicu svaljivati na Mesija.Mislim da je pre svega problem u motivaciji.Barselona je predhodnih godina osvojila sve sto se moze osvojiti po vise puta i jednostavno nema vise te zelje.S druge strane je bio silno motivisani Atletiko.Mislim da se to vezano za motivaciju najbolje videlo protiv Reala ove godine u Madridu i portiv Milana prosle godine.To su 2 utakmice u kojima je Barsa bila maksimalno motivisana i koje je odigrala perfektno i koje najbolje oslikavaju da kad je Baras motivisana ne moze joj niko nista.

  • Gmaz

    10. april 2014 | 16:03

    Puko je mesija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA