Ljupko Petrović: Arkan je 1994. šamarao u Zvezdi i za sve se pitao!

Legendarni trener crveno-belih otkrio kakva je bila situacija u klubu tokom 90-ih godina

  • 11

Fotografija na kojoj se vidi kakodrži pušku zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koštala je Ljupka Petrovića posla u FK Sarajevo, iako se nedugo zatim ispostavilo da je u pitanju fotomontaža.

Trofejni stručnjak, koji je sa Crvenom zvezdom, bio prvak Evrope i sam je to istakao u razgovoru za bosanske medije govoreći kako nikada nije bio na ratištu. Međutim, istakao je da se sa Arkanom nekoliko puta sastajao tokom drugog mandata na Marakani.

- Ja sam se vratio 1994. godine u Crvenu zvezdu gde sam osvojio duplu krunu, a Arkan je tada još bio alfa i omega kada je u pitanju klub. Čovek se za sve pitao, od igračkog kadra, pojačanja, jednostavno svega. Znao je našamarati ljude u svojoj blizini i to pred celom ekipom. Zamislite šta bi se desilo tada vodećim ljudima u Zvezdi koji bi se odbili možda da se slikaju sa njim ili nekim iz njegovog miljea - rekao je Petrović za medije u Bosni.

Podsetimo, Petrović je tokom karijere tri puta vodio creno-bele. Prvi put u sezoni 1990/91, drugi put 1995/96, da bi poslednji put bio na klupi 2004/05.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    10. april 2014 | 20:35

    I posle Arkana-coki...hhhaaahhhaaa da ovaj zna ko ga je zamenio,prevrtao bi se u grobu..Partizan-MIT ili cudo !!! Mafijas i mafijaska pudlica...komedija sa vama...

  • grobar do koske

    10. april 2014 | 20:32

    To isto sada radi i Dzaja(samara po klubu..),samo se nista ne pita...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Milan Kovacevic

    10. april 2014 | 19:55

    Ljupko je ispodprosecan trener koji radi na racun stare slave, gde god da je radio posle Zezde nije imao uspeha, klubovi ili su ispadali iz lige ili tavorili, tako da je dobijao otkaz cesto i posle prve sezone.Iz Zvezde je 92-ge otisao u Betis i klub je te sezone odma ispao iz lige.Onim vanzemaljcima iz 91 nije ni bio potreban trener. Mnogo ce se usreciti ovaj azijat sto ga je angazovao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA